[Με δύο λόγια...→]

[Ποια μαθήματα περιλαμβάνει; →]
Το πρωτοποριακό σύστημα του (http://el-sxoleio.gr), λειτουργεί με βάση τις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους και συνδυάζει την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία του internet με την παράλληλη χρήση ψηφιακών σχολικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και ψηφιακών βιβλίων (e-books). Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της "Ψηφιακής Τάξης" απευθύνεται σε όλους τους μαθητές που θέλουν να βελτιωθούν και να αριστεύσουν.
Διαθέσιμα μαθήματα
[Γιατί ξεχωρίζουμε; →]   
√Γιατί το σύστημα αυτοεκπαίδευσης με τη "Ψηφιακή τάξη" του Εl-Sxoleio για όλους τους μαθητές, είναι σχεδιασμένο από ειδικούς παιδαγωγούς, με σκοπό να γίνει το εφαλτήριο, όχι μόνο για την άριστη κατανόηση της διδακτέας ύλης, αλλά και για την γενικότερη μόρφωση και διεύρυνση της σκέψης και του ορίζοντά τους.
√Γιατί δεν είναι άλλο ένα "φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης". Είναι πλήρως διαδραστικό. Παρουσιάζει την ύλη του κάθε μαθήματος της κάθε τάξης οργανωμένη ανά ενότητες, με τη χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Αποτελώντας μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική λύση.
 
√Γιατί η "Ψηφιακή τάξη" του el-Sxoleio δίνει τη δυνατότητα στο μαθητή να μελετά στο σπίτι του να λύνει τις απορίες του να συμμετέχει σε διαδραστικά τεστ και  επαναληπτικά διαγωνίσματα ώστε να αξιολογείται.  Οι ερωτήσεις που υπάρχουν είναι πάντα σε συνδυασμό ταχύτητας και γνώσεων αλλά και με ειδικές παραπομπές από τη θεωρία (όταν ο μαθητής δίνει λάθος απάντηση) για να οξύνει την αντίληψη του μαθητή και να τον βοηθήσει να κατανοήσει καλύτερα το μάθημα. Οι τύποι των ερωτήσεων είναι: 
  • Κλειστού τύπου (Σωστό / Λάθος), Πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχισης κ.α.
  • Συμπλήρωσης κενών με λέξεις που λείπουν.
  • Σύντομης απάντησης  .
√Γιατί το el-Sxoleio δίνει έμφαση στην ποιότητα και την άψογη, καλαίσθητη εμφάνιση του ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού.

√Γιατί τα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα της εταιρείας μας μπορούν να βοηθήσουν το μαθητή να γίνει καλύτερος στο σχολείο, ξεπερνώντας ακόμα και τους στόχους που έχει βάλει. Διαβάζοντας με απλό και λειτουργικό τρόπο, μέσα από μια πληθώρα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων το διάβασμα γίνετε ευχάριστο και κατανοητό. Χωρίς να εγκαταλείψει τις δραστηριότητες με τις οποίες ασχολείται το παιδί μπορεί να βελτιώσει γρήγορα τη σχολική του επίδοση. 

√Γιατί όλα τα παραπάνω, σας τα προσφέρουμε  στην πλέον οικονομική και συμφέρουσα τιμή ώστε να επωφεληθείτε και να μην επιβαρύνετε ανούσια και ανώφελα τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό.
Αν θέλετε τα παιδιά σας να έχουν τη σωστή καθοδήγηση και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στο σχολείο, δεν έχετε παρά να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα. 
                                                                                                     

[Ποιος ο Σκοπός; - Με ποια Μεθοδολογία; →]        
[Σκοπός→]
O σκοπός των σχολικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που υπάρχουν στη "Ψηφιακή Τάξη" είναι να δοθεί στο μαθητή το απαραίτητο ερέθισμα για περαιτέρω επεξεργασία των μαθημάτων που είναι συνδρομητής. Παράλληλα του δίνεται η δυνατότητα να καλύψει τις εκπαιδευτικές του ανάγκες και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του. Κύριο μέλημα μας είναι ο μαθητής να ενισχύσει την επίδοση του στο σχολείο.Ο μαθητής μπορεί να βρει ειδικά ψηφιακά επεξεργασμένο εκπαιδευτικό υλικό σε όλα τα βασικά μαθήματα (Άλγεβρα & Γεωμετρία, Αρχαία ελληνική γλώσσα, Φυσική, Χημεία, Νεοελληνική γλώσσα κ.λ.π.)  Α΄,Β΄,Γ΄ Γυμνασίου και Στ΄Δημοτικού. 
[Μεθοδολογία→] 
Το πρωτοποριακό σύστημα του (http://el-sxoleio.gr), λειτουργεί με βάση τις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους και συνδυάζει την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία του internet με την παράλληλη χρήση ψηφιακών σχολικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων όπως:
√  100% ανάλυση των βασικών σχολικών μαθημάτων σε ψηφιακό υλικό. Η ανάγνωση των μαθημάτων γίνεται με απλό τρόπο, όπως επίσης και ο εντοπισμός των πληροφοριών που τον ενδιαφέρουν κάθε φορά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξει το μάθημα και την ενότητα που θέλει να μελετήσει. Επιπλέον μπορεί να εντοπίσει εύκολα την πληροφορία που ψάχνει χρησιμοποιώντας τη μηχανή αναζήτησης μέσω μιας λέξης-κλειδί. Τέλος, μπορεί να διαβάσει το περιεχόμενό της ανάλυσης της ενότητας και να προσθέσει σημειώσεις σε κάθε σελίδα που διαβάζει, πατώντας στο κατάλληλο εικονίδιο. Έτσι, η ανάγνωση του μαθήματος είναι όχι μόνο εύκολη, αλλά και ευχάριστη.
    
 √Περιλαμβάνει πλούσιες εκπαιδευτικές δραστηριότητες π.χ. Ανάλυση και επεξήγηση του μαθήματος (e-books), αναπτύσσοντας την ύλη του σχολικού εγχειριδίου με βάση τις σχετικές οδηγίες του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, εμπλουτίζοντας την με παραδείγματα, ασκήσεις, και θέματα εκτός βιβλίου για βαθύτερη γνώση στοιχίζοντας τη θεωρία με την πράξη, ώστε να αξιοποιεί τις γνώσεις που έχει αποκτήσει. Επίσης ο μαθητής θα βρει την ψηφιακή βιβλιοθήκη των σχολικών βιβλίων με επιπλέον υλικό του μαθήματος.   
Οδηγίες Χρήσης
  √Γιατί η ανάλυση της σχολικής ύλης στην  ψηφιακή μας τάξη περιλαμβάνει συγκριτικά πλεονεκτήματα όπως:
Πλεονεκτήματα
    
Πλεονεκτήματα
 √Διαδραστικά (quiz) γνώσεων αυτοαξιολόησης. Κάθε τεστ αντιστοιχεί σε μια ενότητα του μαθήματος του και αποτελείται από διαφόρων τύπων ερωτήσεις. Αφού επιλέξει το τεστ της Ενότητας που τον ενδιαφέρει, θα πρέπει να το απαντήσει μέσα σε 10΄. Ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να δει τις σωστές απαντήσεις και να διορθώσει τα λάθη του.
 
√Επαναληπτικά διαγωνίσματα, προετοιμασία για τις εξετάσεις του Ιουνίου αλλά και καλοκαιρινή προετοιμασία, παιχνίδια και άλλα πολλά που σκοπό έχουν να διευκολύνουν την κατανόηση της θεωρίας και να προετοιμαστεί 100%  για το "αυριανό" μάθημα στη τάξη. 
√Ειδικό λογισμικό για επικοινωνία με τους μαθητές "Μαθητικό Forum" με δυνατότητα άμεσης υποβολής ερωτημάτων - αποριών των μαθημάτων “Απορίες του Μαθήματος” που είναι συνδρομητές. Ο αρμόδιος καθηγητής θα του απαντήσει. Όλα τα μηνύματα είναι προσωπικά και απευθύνονται στον κάθε μαθητή ξεχωριστά. 
 
√Και άλλες πολλές αλληλεπιδραστικές δραστηριότητες όπως σταυρόλεξα, λεξικά, chat rooms κ.α.    
 -Εξοπλισμός:
Το μόνο που είναι απαραίτητο είναι ένας Η/Υ με πρόσβαση στο διαδίκτυο (internet).  
-Λογισμικό:

Για την προβολή των μαθη μάτων μπορεί να είναι απαραίτητος ο Adobe Flash Player  και ο Adobe Reader  

√Συντελεστές:
Βασικοί πρωταγωνιστές της προσπάθειας της "Ψηφιακής τάξης"  του el-Sxoleio, είναι οι καθηγητές - παιδαγωγοί 2βάθμιας εκπαίδευσης που δημιουργούν το ψηφιακό υλικό και επιμελούνται της ύλης μας. Αφοσιωμένοι και πιστοί στο δόγμα: "τα πάντα κινούνται γύρω από το μαθητή", συντάσσουν προσεκτικά και δημιουργούν με φροντίδα, τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες που μελετάνε καθημερινά οι μαθητές μας, σε όλη την Ελλάδα. Φροντίζουν ώστε η ανάλυση να είναι πλήρης και ολοκληρωμένη, οι επιπλέον πληροφορίες επαρκείς, οι ασκήσεις λυμένες με προσιτό τρόπο, ο λόγος απλός και κατανοητός,η ανάγνωση ευχάριστη και η διαδικασία της μάθησης δημιουργική.  Κάθε μαθητής αν χρησιμοποιήσει το σύστημα μας με το σωστό τρόπο, τότε θα του είναι ένας πολύτιμος βοηθός προετοιμασίας για το σχολείο του. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η επιτυχία του θα είναι εξασφαλισμένη κατά 100%.  
"Μέσα από αυτές τις πρακτικές το el-Sxoleio.gr υλοποιεί το όραμα του για ένα ψηφιακό εκπαιδευτικό σύστημα που διατηρεί πετυχημένα στοιχεία του παρελθόντος και παράλληλα παρακολουθεί τις σύγχρονες αντιλήψεις για ένα σύστημα μελέτης του μέλλοντος."
 

[EL-SXOLEIO]
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2016, 10:30 πμ