[Με δύο λόγια...→]

Εκμεταλλευόμενοι τις παροχές του διαδικτύου μπορούμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες και δραστηριότητες. Όλες μας οι υπηρεσίες κινούνται γύρω από το μαθητή και την κάλυψη του γνωστικού αντικειμένου του σχολείου.  Η πολυετή εμπειρία των στελεχών της εταιρείας μας αλλά και οι χιλιάδες οικογένειες και μαθητές που μας έχουν επιλέξει σε όλη την Ελλάδα αποτελούν εγγύηση επιτυχίας για κάθε νέο συνδρομητή. Αν θέλετε τα παιδιά σας να έχουν τη σωστή καθοδήγηση και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στο σχολείο, δεν έχετε παρά να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα.

                                                                                                     

[e class Σκοπός→]

O σκοπός των σχολικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που υπάρχουν στη "Ψηφιακή Τάξη" είναι να δοθεί στο μαθητή το απαραίτητο ερέθισμα για περαιτέρω επεξεργασία των μαθημάτων που είναι συνδρομητής. Παράλληλα του δίνεται η δυνατότητα να καλύψει τις εκπαιδευτικές του ανάγκες και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του. Κύριο μέλημα μας είναι ο μαθητής να ενισχύσει την επίδοση του στο σχολείο.Ο μαθητής μπορεί να βρει ειδικά ψηφιακά επεξεργασμένο εκπαιδευτικό υλικό σε όλα τα βασικά μαθήματα (Άλγεβρα & Γεωμετρία, Αρχαία ελληνική γλώσσα, Φυσική, Χημεία, Νεοελληνική γλώσσα κ.λ.π.)  Α΄,Β΄,Γ΄ Γυμνασίου και Στ΄Δημοτικού. 

[e class Μεθοδολογία→] 

Η μεθοδολογία του νέου συστήματος μελέτης περιλαμβάνει:

  1. 100% ανάλυση των βασικών σχολικών μαθημάτων σε ψηφιακό υλικό. Η ανάγνωση των μαθημάτων γίνεται με απλό τρόπο, όπως επίσης και ο εντοπισμός των πληροφοριών που τον ενδιαφέρουν κάθε φορά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξει το μάθημα και την ενότητα που θέλει να μελετήσει. Επιπλέον μπορεί να εντοπίσει εύκολα την πληροφορία που ψάχνει χρησιμοποιώντας τη μηχανή αναζήτησης μέσω μιας λέξης-κλειδί. Τέλος, μπορεί να διαβάσει το περιεχόμενό της ανάλυσης της ενότητας και να προσθέσει σημειώσεις σε κάθε σελίδα που διαβάζει, πατώντας στο κατάλληλο εικονίδιο. Έτσι, η ανάγνωση του μαθήματος είναι όχι μόνο εύκολη, αλλά και ευχάριστη.
  2. Περιλαμβάνει πλούσιες εκπαιδευτικές δραστηριότητες π.χ. Ανάλυση και επεξήγηση του μαθήματος (e-books), αναπτύσσοντας την ύλη του σχολικού εγχειριδίου με βάση τις σχετικές οδηγίες του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, εμπλουτίζοντας την με παραδείγματα, ασκήσεις, και θέματα εκτός βιβλίου για βαθύτερη γνώση στοιχίζοντας τη θεωρία με την πράξη, ώστε να αξιοποιεί τις γνώσεις που έχει αποκτήσει. Επίσης ο μαθητής θα βρει την ψηφιακή βιβλιοθήκη των σχολικών βιβλίων με επιπλέον υλικό του μαθήματος.  

    √ ποιό συγκεκριμένα το κάθε μάθημα περιλαμβάνει:

Πλεονεκτήματα

    

Πλεονεκτήματα

Τέλος περιλαμβάνει:

  1. Ειδικό λογισμικό για επικοινωνία με τους μαθητές "Μαθητικό Forum" με δυνατότητα άμεσης υποβολής ερωτημάτων - αποριών των μαθημάτων “Απορίες του Μαθήματος” που είναι συνδρομητές. Ο αρμόδιος καθηγητής θα του απαντήσει. Όλα τα μηνύματα είναι προσωπικά και απευθύνονται στον κάθε μαθητή ξεχωριστά.
  2. Και άλλες πολλές αλληλεπιδραστικές δραστηριότητες όπως σταυρόλεξα, λεξικά, chat rooms κ.α.   

Εξοπλισμός:
Το μόνο που είναι απαραίτητο είναι ένας Η/Υ με πρόσβαση στο διαδίκτυο (internet).  

-Λογισμικό:

Για την προβολή των μαθη μάτων μπορεί να είναι απαραίτητος ο Adobe Flash Player  και ο Adobe Reader  

Συντελεστές:


Βασικοί πρωταγωνιστές της προσπάθειας της "Ψηφιακής τάξης", είναι οι καθηγητές - παιδαγωγοί 2βάθμιας εκπαίδευσης που δημιουργούν το ψηφιακό υλικό και επιμελούνται της ύλης μας. Αφοσιωμένοι και πιστοί στο δόγμα: "τα πάντα κινούνται γύρω από το μαθητή", συντάσσουν προσεκτικά και δημιουργούν με φροντίδα, τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες που μελετάνε καθημερινά οι μαθητές μας, σε όλη την Ελλάδα. Φροντίζουν ώστε η ανάλυση να είναι πλήρης και ολοκληρωμένη, οι επιπλέον πληροφορίες επαρκείς, οι ασκήσεις λυμένες με προσιτό τρόπο, ο λόγος απλός και κατανοητός,η ανάγνωση ευχάριστη και η διαδικασία της μάθησης δημιουργική.  Κάθε μαθητής αν χρησιμοποιήσει το σύστημα μας με το σωστό τρόπο, τότε θα του είναι ένας πολύτιμος βοηθός προετοιμασίας για το σχολείο του. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η επιτυχία του θα είναι εξασφαλισμένη κατά 100%.  

Μέσα από αυτές τις πρακτικές το el-Sxoleio υλοποιεί το όραμα του για ένα ψηφιακό εκπαιδευτικό σύστημα που διατηρεί πετυχημένα στοιχεία του παρελθόντος και παράλληλα παρακολουθεί τις σύγχρονες αντιλήψεις για ένα σύστημα μελέτης του μέλλοντος.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 29 Ιανουάριος 2018, 6:35 μμ