[Καλωσορίσατε στο νέο σύστημα ηλεκτρονικής μάθησης→]

Σύγχρονες Σχολικές Δραστηριότητες Εκπαίδευσης

Η εταιρεία "EL-SxoLeio" από το 2005 ασχολείται επιτυχημένα με την ανάπτυξη ψηφιακών μαθημάτων και την οργανωμένη διάθεση τους μέσω διαδικτύου(E-Learning). Με τη "Ψηφιακή Τάξη" για όλους τους μαθητές, βάζει τέλος στα πολυδάπανα φροντιστήρια και τα λυσάρια. Εδώ ο μαθητής σε Άλγεβρα & Γεωμετρία, Αρχαία ελληνική γλώσσα, Φυσική, Χημεία, Νεοελληνική γλώσσα, Ιστορία κ.λ.π. θα μελετήσει ειδικά επεξεργασμένο σχολικό εκπαιδευτικό υλικό - δραστηριότητες, σύμφωνο με το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Θα συναντήσει την ανάλυση και επεξήγηση στο 100% του μαθήματος του σχολείου, θα ασκηθεί με διαδραστικά τεστ γνώσεων (αυτοαξιολόγησης) που διευκολύνουν την κατανόηση της θεωρίας του βιβλίου, θα προετοιμαστεί για τα διαγωνίσματα του σχολείου αλλά θα βρει και επιπλέον μαθητικό υλικό και πληροφορίες που είναι απαραίτητες για το μάθημα του, ακολουθώντας πάντα τη διδακτέα ύλη των σχολικών βιβλίων.

Απευθύνεται σε κάθε μαθητή και εγγυάται την αποτελεσματική, επιστημονικά καταρτισμένη, απλή αλλά και ευχάριστη προετοιμασία τους για το μάθημα της επόμενης μέρας στο σχολείο, εξυπηρετώντας οικονομικά μια βασική ανάγκη της ελληνικής οικογένειας.

Η ύλη της κάθε ενότητας του μαθήματος αναλύεται από τους αρμόδιους καθηγητές και εμπλουτίζεται με εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Σε όλα τα μαθήματα υπάρχει πληθώρα ασκήσεων, ασκήσεων εκτός βιβλίου, για εξάσκηση και εμβάθυνση στην αντίστοιχη θεωρία. Επίσης, παραθέτονται πολλές υπενθυμίσεις και παραπομπές σε παλαιότερες θεωρίες αλλά και συμβουλές και οδηγίες, ώστε όλοι οι μαθητές, ανεξαρτήτως επιπέδου, να έχουν άριστες επιδόσεις στις σχολικές τους υποχρεώσεις. Ο μαθητής έχει τη δυνατότητα της επανάληψης στα πιο δύσκολα σημεία του μαθήματος, κάτι που δεν μπορεί να γίνει σε μια παραδοσιακή αίθουσα διδασκαλίας.

Εκμεταλλευόμενοι τις παροχές του διαδικτύου και της ψηφιακής μας πλατφόρμας μπορούμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες και δραστηριότητες. Όλες μας οι υπηρεσίες κινούνται γύρω από το μαθητή και την κάλυψη του γνωστικού αντικειμένου του σχολείου. Όλα τα παραπάνω, σας τα προσφέρουμε στην πλέον οικονομική και συμφέρουσα τιμή ώστε να επωφελείστε και να μην επιβαρύνετε ανούσια και ανώφελα τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. 
Μπορείτε λοιπόν εύκολα να γίνετε συνδρομητές μας, αποκτώντας ένα από τα πακέτα που έχουμε δημιουργήσει για εσάς. Με ένα κλικ επιλέξτε τώρα ένα από τα οικονομικά προράμματα μας.
*O Πετρίδης Α. και η "Ψηφιακή Τάξη" του EL-SxoLeio.gr διατηρούν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του εκπαιδευτικού υλικού των ψηφιακών μαθημάτων που παράγουν και διαθέτουν μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας. Η χρήση του υλικού αυτού από τρίτους επιτρέπεται με συγκεκριμένη άδεια χρήσης.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 8 Δεκέμβριος 2016, 9:41 πμ