[Καλωσορίσατε στο e-learning →]

Η εταιρεία μας EL-SxoLeio από το 2005 ασχολείται επιτυχημένα με την ανάπτυξη ψηφιακών μαθημάτων και την οργανωμένη διάθεση τους μέσω διαδικτύου(E-Learning). Βάζωντας έτσι  τέλος στα πολυδάπανα φροντιστήρια και τα λυσάρια. Εδώ ο μαθητής θα μελετήσει ειδικά επεξεργασμένο σχολικό εκπαιδευτικό υλικό - δραστηριότητες, σύμφωνο με το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών του Υπουργείου Παιδείας. Θα συναντήσει την ανάλυση και επεξήγηση στο 100% του μαθήματος του σχολείου, θα ασκηθεί με διαδραστικά τεστ γνώσεων (αυτοαξιολόγησης) που διευκολύνουν την κατανόηση της θεωρίας του βιβλίου, θα προετοιμαστεί για τα διαγωνίσματα του σχολείου αλλά θα βρει και επιπλέον μαθητικό υλικό και πληροφορίες που είναι απαραίτητες για το μάθημα του, ακολουθώντας πάντα τη διδακτέα ύλη των σχολικών βιβλίων.

Άμεση ενεργοποίηση και χρήση των υπηρεσιών μας.

"Μετά την αγορά της συνδρομής σας θα χρειαστούν από 15΄έως 20΄ λεπτά για την ενημέρωση των πληροφοριακών μας συστημάτων."

Απευθύνεται σε κάθε μαθητή και εγγυάται την αποτελεσματική, επιστημονικά καταρτισμένη, απλή αλλά και ευχάριστη προετοιμασία τους για το μάθημα της επόμενης μέρας στο σχολείο, εξυπηρετώντας οικονομικά μια βασική ανάγκη της ελληνικής οικογένειας.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018, 8:13 πμ